Ora e Kodimit është lëvizje globale që përfshin dhjetëra miliona pjesëmarrës nga më shumë se 180 shtete ne moshat nga 4 deri 104. Deri me tani me shume se 100 milion persona globalisht kane marre pjese ne oren e kodimit.

Ora e Kodimit është prezantim një orësh për shkencat kompjuterike, i dizajnuar të demistifikojë kodimin dhe të dëshmojë që çdo kush mund të mësojë gjërat bazike.

star

 

Çdo nxënës duhet t’i jepet mundësia të mësojë shkencën kompjuterike. Kjo ndihmon në aftësitë e zgjidhjes së problemave. logjikë dhe kreativitet. Duke e nisur herët, studentët do të kenë bazat e suksesit për çdo karrierë në shekullin e 21-të.

Sot në Shkollën Digjitale për herë të parë kanë marrë pjesë 18 studenta nga shkolla e gjuheve të huaja Britannica ELT. Pothuajse të gjithë studentët kanë arritur të perfundojnë orën e kodimit me sukses. Per shkak te premieres te madhe globale te filmit Star Wars, Shkolla Digjitale ka vendos qe Ora e Kodimit te jete me motive te Star Wars.

 

 

Më poshtë mund të shifni një foto galeri të eventit.

Shkolla Digjitale

Momente nga Ora e Kodimit ne Shkollen DIgjitale

Shkolla Digjitale

Femijet mesojne Programim me planprogram te dedikuar per moshat 7 – 15 vjec

 

Regjistrohu Tani

Deshiron ta regjistrosh femiun tend?

Regjistrohu online dhe ne do te ju lajmerojme per detaje sa me shpejte!
Regjistrohu Tani