Ne ditet e sotme lojrat kompjuterike jane te shumta. Nga kompjuteret personal deri tek tabletet, telefonet e mencur, te gjitha sot kan kapacitet te hatashem per te luajtur lojra ne to. Femijet sot i adhurojne lojrat, duke filluar nga mosha e hershme ata krijojne nje lidhje emocionale me lojra sa qe eshte pothuajse e pamundshme te iu ndalosh ato.

Shkolla Digjitale

Mesimi i logjikes permes lojes

Shkenctaret nga Massachusetts Institute of Technology (MIT), e kan shfrytezuar rastin dhe kan krijuar nje loje interaktive ku permes saj femijet perderi sa jane duke luajtur mesojne konceptet baze te logjikes, mendimit kritik si dhe mesojne te krijojne lojrat e tyre, tregime te ndryshme apo dizajne te ndryshme interaktive.

Kjo platforme e mesimit tani vetem se eshte bere standarde ne shkolla ne Shtetet e Bashkuara te Amerikes si dhe eshte bere obligative ne shkollat fillore dhe te mesme ne Angli.

Platforma eshte e pershtatshme per femijet nga mosha 6 vjecare e deri per te rritur.

Shkolla Digjitale eshte shkolle e certifikuar per trajnimin e ketij programi per te gjithe femijet.

Grupet jane ne formim dhe ju mund te regjistroni femiun tuaj tani:

Regjistrohu tani permes formes me poshte:

Zgjedh Kursin sipas moshes:

Emri *

Mbiemri*

Numri kontaktues *

Email Adresa *

Koha qe preferoni*

Pasi te shtypni Regjistro, ju lutem pritni deri te perfundohet regjistrimi!

[recaptcha]