Project Description

Projekti u realizua nga:

Fatbardh Gashi
Aplikacioni ka per qellim te i ndihmoje te gjithe prinderit e rinje qe ende nuk kane vendosur per emer te femijes. Permes ketij aplikacioni ju mund te gjeneroni emra te ndryshem shqip dhe te ruani ato deri ne momentin qe ju vendosni se si te emertoni femijen tuaj.

Regjistrohu Tani

Mbi 600 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani