Project Description

Run Game

Project created by:

Dielli Jashari

Platform: Scratch

 

Note: Eshte interesant te analizohet punimi i Dielli Jasharit i cili eshte 7 vjecar. Ai punon si te ishte nje profesionist. Duke filluar nga grafika dhe ideja e lojes, realizimin teknik si dhe detajet si historikun e permiresimeve te gabimeve ne kod (Release Notes) me verzion! Eshte interesant kur nje femije kaq i ri eshte ne gjendje te realizoj nje projekt te kompletuar, qe perfshine menyn e lojes, ndihmen si dhe nje shop funksional ku mund te shpenzosh parat e mledhura gjate lojes.