Project Description

Projekti u realizua nga:

Art Limani
Aplikacioni ka per qellim te i ndihmoje te gjithe sportistet te cilet bejne PushUps (Pompa/Skleka) per ti numeruar ato me lehte dhe per te ruajtur progresin.

Regjistrohu Tani

Mbi 600 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani