Project Description

A e dini se çfarë dëshirojnë fëmijët tanë të kenë në shkollat e tyre?

Si pjesë e planprogramit ne Shkollën Digjitale ku shpjegohet fuqia e Crowdsourcing apo punës në grup, Mbi 200 fëmijë kanë hulumtuar se cilat kushte elementare mungojnë në krahasim me shkollat Evropiane dhe Amerikane.

Project created by:

Grupi i perbere nga 200 femije te Shkolles Digjitale