Project Description

Projekti u realizua nga:

Ardit Xhaferi
Aplikacioni ka per qellim te i ndihmoje te gjithe nxenesit per testin e arritshmerise ne klasen e 9. Ka 6 lende dhe cdo lende i ka peraferisht deri ne 4 teste. Cdo test i ka deri ne 10 pytje dhe pytjet jane prej testeve te kaluara.

Regjistrohu Tani

Mbi 800 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani