Project Description

Projekti u realizua nga:

Oltijon Llugiqi

Aplikacioni Unit Converter eshte aplikacion qe te mundeson konvertimin e njesive matese te ndryshme ne standarde te ndryshme.

Regjistrohu Tani

Mbi 600 nxenes mesojne programim me Shkollen Digjitale.

Programimi eshte e ardhmja e te gjitha profesioneve. Meso si te krijosh lojera, programe, webfaqe dhe aplikacione mobile!
Regjistrohu Tani